fbpx
  • Telefon: +905327324060
  • E-Posta: info@dijitaldr.com

Bakım ve Güncelleme

Doktor Siteleri > Hizmetlerimiz > Bakım ve Güncelleme
SEO ve Anahtar Kelime Çalışması

Bakım ve Güncelleme

Web sitenizin ihtiyacı olan tüm güncellemeleri yaparak düzenli olarak bakımının yapılmasını sağlıyoruz.

Nedir bu güncellemeler?

  • Altyapı Güncelleme:

Telefonumuzdaki ios android işletim sistemleri gibi web sitenizin de altyapısı WordPress olacak. Biz düzenli olarak WordPress versiyonunu güncelleyerek olası sorunların önüne geçmiş ve yenilikleri de sitenize kazandırmış olacağız.

  • Eklenti Güncelleme:

Tıpkı telefondaki uygulamalar gibi, web sitenizde de kullanılan bir takım eklentiler mevcut, randevu, iletişim formu, güvenlik gibi ortalama bir web sitesinde 10-15 arası eklenti olur. Bu eklentilerin güncel tutulmaması durumunda web sitenizde güvenlik açıkları oluşabilir. Biz bu eklentileri de güncel tutarak sitenizi olası risklere karşı günçlendirmiş olacağız.

  • Tema Güncelleme:

Seçmiş olduğunuz tasarımların sürekli yeni versiyonları çıkar ve her versiyonda da hatalar giderilir ve belki de yeni özellikler gelir. Yine bu güncellemeleri yaparak sitenize olası gelebilecek bu yeni özellikleri de kazandıracağız.

  • Hosting Gözlemleme ve Back-up:

Web sitenizin ayda 1 düzenli olarak back-up’ını alıyoruz. Siz olası bir hata yapsanız dahi sitenizi bu son versiyonuna döndürebiliriz. Ayrıca hosting ve altyapınızı sürekli gözlemleyerek web sitenizin sürekli çalışır vaziyette olmasını sağlıyoruz

Hizmetlerimiz
İletişim
Konum:
İstanbul / Turkey
E-Posta:
info@dijitaldr.com
Telefon:
+905327324060